fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Selskap

Pellestova Hotell Hafjell er den perfekte rammen for store og små selskap. Pellestova er stedet å samle kollegaer, venner eller familier til et bedre måltid. Restauranten vår har en lun og intim atmosfære, og egner seg godt til både små og store selskaper. Restauranten vår har plass til inntil 100 personer og vi huser en rekke ulike selskaper; slektstreff, julebord, sølvbryllup, kick-offs og bursdagsfeiringer. 

Vårt kjøkken tilbyr 3-retters menyer med sesongens råvarer. Ønsker du en større meny, setter gjerne våre kokker sammen en meny med flere retter til deg.  

For å undersøke vår kapasitet og høre mer om hva vi kan by på, send oss en forespørsel. Du hører fra oss innen kort tid.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vintereventyr

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Booking

Åpningstider servering

Pellekroa

Lukket frem til neste skisesong

Kafé

Alle dager 11.00-16.00

Peisestova

Ingen matservering, men kom gjerne innom for kaffe eller et glass i baren

Restaurant 

Man- tors 18.00-20.00 (Dagens 3-retters meny)

Fre & lør 18.00-21.30 (Liten à la carte meny)

Søndag lukket

 Kontakt oss på 61 27 45 00 for dagens meny

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.