fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Lunsjgrupper

Er dere en gruppe på busstur gjennom Gudbrandsdalen eller en forening som ønsker å samle medlemmene til lunsj? Hva er vel hyggeligere enn å ta en matpause til fjells! I ukedagene er det mulig å reservere lunsj for grupper her på Pellestova.

Pellestova ligger ca. 30 min kjøring nord for Lillehammer og 15 min fra avkjøringen til Hafjelltoppen/Øyer på E6.

Hos oss får dere smakfull 2-retters lunsj i moderne og koselige lokaler. For de som har god tid kan man også legge inn en fjelltur, enten en rusletur på fjellveien eller til Hafjelltoppen.


Vår kafé er åpen alle dager, men vi anbefaler alle grupper å forhåndsbestille, slik at alle får maten samtidig.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi har å by på. Ring oss eller send oss en forespørsel på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du hører fra oss innen kort tid.

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vintereventyr

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Booking

Åpningstider servering

Pellekroa

Lukket frem til neste skisesong

Kafé

Alle dager 11.00-16.00

Peisestova

Ingen matservering, men kom gjerne innom for kaffe eller et glass i baren

Restaurant 

Man- tors 18.00-20.00 (Dagens 3-retters meny)

Fre & lør 18.00-21.30 (Liten à la carte meny)

Søndag lukket

 Kontakt oss på 61 27 45 00 for dagens meny

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.