fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Lunsjgrupper

Er dere en gruppe på busstur gjennom Gudbrandsdalen eller en forening som ønsker å samle medlemmene til lunsj? Hva er vel hyggeligere enn å ta en matpause til fjells! I ukedagene er det mulig å reservere lunsj for grupper her på Pellestova.

Pellestova ligger ca. 30 min kjøring nord for Lillehammer og 15 min fra avkjøringen til Hafjelltoppen/Øyer på E6.

Hos oss får dere smakfull 2-retters lunsj i moderne og koselige lokaler. For de som har god tid kan man også legge inn en fjelltur, enten en rusletur på fjellveien eller til Hafjelltoppen.


Vår kafé er åpen alle dager, men vi anbefaler alle grupper å forhåndsbestille, slik at alle får maten samtidig.

Ta kontakt med oss for å høre hva vi har å by på. Ring oss eller send oss en forespørsel på mail til This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Du hører fra oss innen kort tid.

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Man-tors

Kafé 11-16

Restaurant 18-20 Meny uke 9

Fredag

Kafé 11-16

Pellekroa 16-21

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Lørdag 

Kafé 11-16

Pellekroa 12-21 (Lørdag 29.02 og 07.03 kl. 12-16)

Peisestova 12-17

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Søndag

Kafé stengt

Pellekroa 12-16

Peisestova 12-17

Restaurant 18-20 (3-retters meny)