fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Bryllup

Pellestova Hotell kan tilby den perfekte rammen for dere som ønsker et fjellbryllup med god mat, god drikke og en intim atmosfære. Hos oss får dere mer enn et festlokale - dere får en opplevelse.

Hotellet har 39 rom med inntil 107 sengeplasser, koselige fellesarealer og en beliggenhet som kan gjøre bryllupshelgen til en sosial kvalitetshelg med venner og familie. Naturen rundt hotellet gir også mulighet for å ta flotte bryllupsbilder utendørs.

Dersom dere ønsker å se nærmere på våre lokaler og få vite mer om hvordan en bryllupsfeiring hos oss kan foregå, tar vi dere gjerne i mot for en prat. Send oss en forespørsel, så hører dere fra oss om kort tid.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vintereventyr

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Booking

Åpningstider servering

Uke 8

Kafé

Alle dager 11:00 - 16:00

 

Peisestova

Alle dager 12:00 - 17:00

 

Restaurant 

18:00 - 21:30

Søndag 24.februar 18:00 - 20:00

 

Pellekroa

12:00 - 21:00

Søndag 24.februar 12:00 - 16:00

Utkjøring 18:00 - 21:00

Tlf. Pellekroa: 61 27 45 01

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.