fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Restaurant

Maten på Pellestova Hotell Hafjell er noe av det viktigste for oss og vi er stolte av restauranten vår her på fjellet. Vi tilstreber alltid å servere svært god mat med kortreiste råvarer. Våre kokker kombinerer norsk tradisjonskost med internasjonale trender og leken kreativitet. Vi ønsker at maten i vår restaurant skal være mer enn bare mat – det skal være en opplevelse.                                                                                                                                              Vårt vinkart består av over 300 viner og våre servitører hjelper deg gjerne med å finne en vin som passer perfekt til ditt måltid. 

Kontakt oss for booking, tlf: 61 27 45 00

Julebord 2019

Vi tilbyr juleinspirerte tre-retters menyer, som egner seg godt for de som ønsker seg en matopplevelse utenom den helt tradisjonelle julematen.

Er du ute etter et overnattingsopphold eller ønsker å gjøre noe mer ut av julebordet? Vi setter mer enn gjerne sammen et opplegg med overnatting, bespisning og utendørsaktiviteter. En felles trugetur til vår gapahuk er en stemningsfull og koselig aktivitet, som kan være en fin måte å gjøre noe sammen i kombinasjon med et godt måltid.

Julelunsj

For mange bedrifter er det hektisk før jul og det kan være vanskelig å finne tid til å organisere et stort julebord. Da kan det være vel så hyggelig og samles til en god julelunsj! Hos oss på Pellestova Hotell får dere frisk fjelluft, en smakfull 2- retters lunsj og stemningsfulle lokaler med fyr i peisen. Det eneste du trenger å gjøre er og velge meny, så ordner vi resten!

Se vår lunsjmeny her

Send oss gjerne en mail med dine ønsker, så hører du fra oss snart!

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vårt område byr på mange flotte fotturer. I Øyerfjellets vennlige villmark unngår du å gå i kø og du får en bit av fjellet for deg selv. Og det beste av alt; du trenger ikke gå lengre enn rett utenfor døra!

Booking

Åpningstider servering

Kafé

Alle dager 11.00 - 16.00

Restaurant 

Mandag - torsdag 18.00 - 20.00 

Meny uke 43 

Fredag og lørdag 18.00 - 21.00 

Meny helg

Søndag stengt

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling. Kontakt oss for info.