fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Peisestova

Peisestova er en perle her i fjellheimen! Peisestova er hotellets stue og bar med flott panoramautsikt over Øyerfjellet. Her kan man synke ned i gode sofaer med en kopp varm sjokolade eller nyte et glass vin. Mange velger å starte kvelden med en aperitif her.

I skoleferier og helger i vintersesongen er det også matservering i Peisestova. På dagtid kan man da få kjøpt varmende chili con carne og suppe.


I helger under vintersesongen vil det også være mulig å reservere bord, for de som ønsker å nyte småretter og gjøre et dykk i vårt vinkart.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vintereventyr

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Booking

Åpningstider servering

Kafé

Alle dager 11.00-16.00

 

Peisestova

Fredag & lørdag 12.00-17.00

Søndag 12.00-16.00

 

Restaurant 

Fredag & lørdag 18.00-21.30 (Á la carte)

Søndag- torsdag 18.00-20.00 (3-retters meny)

 

Pellekroa

Fredag & lørdag 12.00-21.00

Søndag 12.00-16.00

Utkjøring fredag & lørdag  18:00 - 21:00

Tlf. Pellekroa: 61 27 45 01

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.