fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Julebord til fjells

Et julebord hos oss på Pellestova Hotell Hafjell tar deg vekk fra dine vanlige omgivelser og inn i en egen atmosfære her på toppen av Hafjell. Med frisk fjelluft, utsikt mot Øyerfjellet, god mat og fyr i peisen blir det garantert god stemning! 

Vi tilbyr juleinspirerte tre-retters menyer, som egner seg godt for de som ønsker noe utenom den helt tradisjonelle julematen.  Vi anbefaler alle å ta seg tid til og samles for en aperitiff i peisestova før middagen. Det gir alle mulighet til å senke skuldrene og begynne minglingen, noe som setter stemningen for kvelden. Etter middagen kan festen fortsette i baren. 

Eksempel på Konferanse & Julebord - pakke

Møterom 

2-retters lunsj

Aperitif i Peisestova

Pellefortelling- Vår vert forteller dere litt om Pelle og Pellestovas historie

3-retters middag

Overnatting

Frokost

Fra 1995,- per pers

Ønsker dere å gjøre noe mer ut av julebordet?

Vi organiserer en rekke lavterskel-aktiviteter for grupper! Send oss en mail, så kommer vi gjerne med forslag!

Julelunsj

Flere og flere bedrifter inviterer til julelunsj når julen nærmer seg. Hos oss får dere frisk fjelluft, fyr i peisen og en god 2-retters lunsj. Kanskje dere rekker en skitur også? Ta en kikk på vår julelunsjmeny!

Meny julelunsj

Send oss en mail med dine ønsker, så hører du fra oss snart!

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Man-tors

Kafé 11-16

Restaurant 18-20 Meny uke 9

Fredag

Kafé 11-16

Pellekroa 16-21

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Lørdag 

Kafé 11-16

Pellekroa 12-21 (Lørdag 29.02 og 07.03 kl. 12-16)

Peisestova 12-17

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Søndag

Kafé stengt

Pellekroa 12-16

Peisestova 12-17

Restaurant 18-20 (3-retters meny)