fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Julebord til fjells

Et julebord hos oss på Pellestova Hotell Hafjell tar deg vekk fra dine vanlige omgivelser og inn i en egen atmosfære her på toppen av Hafjell. Med frisk fjelluft, utsikt mot Øyerfjellet, god mat og fyr i peisen blir det garantert god stemning! 

Vi tilbyr juleinspirerte tre-retters menyer, som egner seg godt for de som ønsker noe utenom den helt tradisjonelle julematen.  Vi anbefaler alle å ta seg tid til og samles for en aperitiff i peisestova før middagen. Det gir alle mulighet til å senke skuldrene og begynne minglingen, noe som setter stemningen for kvelden. Etter middagen kan festen fortsette i baren. 

Eksempel på Konferanse & Julebord - pakke

Møterom 

2-retters lunsj

Aperitif i Peisestova

Pellefortelling- Vår vert forteller dere litt om Pelle og Pellestovas historie

3-retters middag

Overnatting

Frokost

Fra 1995,- per pers

Ønsker dere å gjøre noe mer ut av julebordet?

Vi organiserer en rekke lavterskel-aktiviteter for grupper! Send oss en mail, så kommer vi gjerne med forslag!

Julelunsj

Flere og flere bedrifter inviterer til julelunsj når julen nærmer seg. Hos oss får dere frisk fjelluft, fyr i peisen og en god 2-retters lunsj. Kanskje dere rekker en skitur også? Ta en kikk på vår julelunsjmeny!

Meny julelunsj

Send oss en mail med dine ønsker, så hører du fra oss snart!

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vårt område byr på mange flotte fotturer. I Øyerfjellets vennlige villmark unngår du å gå i kø og du får en bit av fjellet for deg selv. Og det beste av alt; du trenger ikke gå lengre enn rett utenfor døra!

Booking

Åpningstider servering uke 46

Kafé

Alle dager 11.00 - 16.00

Restaurant 

Mandag - torsdag 18.00 - 20.00

Meny uke 47

Fredag & lørdag 18.00 - 21.00 

Meny helg

Søndag stengt

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling. Kontakt oss for info.