fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Restaurant

Maten på Pellestova Hotell Hafjell er noe av det viktigste for oss og vi er stolte av restauranten vår her på fjellet. Vi tilstreber alltid å servere svært god mat med kortreiste råvarer. Våre kokker kombinerer norsk tradisjonskost med internasjonale trender og leken kreativitet. Vi ønsker at maten i vår restaurant skal være mer enn bare mat – det skal være en opplevelse. Vårt vinkart består av over 300 viner og våre servitører hjelper deg gjerne med å finne en vin som passer perfekt til ditt måltid. 

I ukedagene tilbyr vi 3-retters menyer, hvor du kan velge mellom dagens kjøtt eller fisk til hovedrett. I helgene frem mot jul tilbyr vi en juleinspirert á la carte meny. Ta en titt på menyen her!

Kontakt oss for booking, tlf: 61 27 45 00

 

Julebord på toppen av Hafjell

Vi serverer tre-retters menyer, som egner seg godt for de som ønsker seg en matopplevelse utenom den helt tradisjonelle julematen. Se vår julemeny her

Er du ute etter et overnattingsopphold eller ønsker å gjøre noe mer ut av julebordet? Vi setter mer enn gjerne sammen et opplegg med overnatting, bespisning og utendørsaktiviteter. En felles trugetur til vår gapahuk er en stemningsfull og koselig aktivitet, som kan være en fin måte å gjøre noe sammen i kombinasjon med et godt måltid.

Julelunsj 

For mange bedrifter er det hektisk før jul og det kan være vanskelig å finne tid til å organisere et stort julebord. Da kan det være vel så hyggelig og samles til en god julelunsj! Hos oss på Pellestova Hotell får dere frisk fjelluft, en smakfull 2- retters lunsj og stemningsfulle lokaler med fyr i peisen. Det eneste du trenger å gjøre er og velge meny, så ordner vi resten!

Se vår lunsjmeny her!

Send oss gjerne en mail med dine ønsker, så hører du fra oss snart!

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Kafé

Alle dager 11.00 - 16.00

Restaurant 

Mandag - torsdag 18.00 - 20.00

Meny uke 50

Fredag & lørdag 18.00 - 21.00 

Meny helg

Søndag stengt

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling. Kontakt oss for info.