fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Våre aktiviteter


Flåtetur

Flåtetur er en av våre mest eksotiske aktiviteter og er en perfekt "overraskelsesaktivitet" for vennegjengen eller en flott aktivitet for bedrifter som ønsker en annerledes og stemningsfull aktivitet. Flåten tar deg nedover Lågen i retning Lillehammer. Ombord kan du nyte spekemat og beundre synet av de herlige grønnfargene bare Lågen kan gi. Her kan vi legge inn stopp til fisking og bading, eller bare flyte med strømmen. 

Flåten kan legge ut på ferd i perioden mai - okt og egner seg for grupper inntil 12 personer.


pellestova vinsmaking min


Vinsmaking/vinkurs

Vår sommelier deler av sin kunnskap og gjør deg bedre kjent i vinenes verden. Her får du mulighet til å gjøre et dykk i vårt vinkart og lære hands-on kunnskap som gjør deg bedre rustet til å parre mat og vin.

Kursene legges opp etter ønsket nivå.

Egnet for grupper mellom 5-15 personer.


natursti gruppe pellestova 1200x800 min


5-kamp

5-kamp består av ulike utendørsaktiviteter som garantert får opp stemningen! Aktivitetene foregår like utenfor hotellet og gjennomføres lagvis med minimum 3 pers. per lag. Aktivitetene er perfekt som «bli-kjent-aktivitet» eller for å varme opp til kvelden!

 

kano hafjell min


61 grader nord

I sommererhalvåret arrangerer vi 61 grader nord for de som vil bryne seg på et mini fjelltriatlon!
Pellestovas «61 grader nord» lar deg oppleve fjellet gjennom; fottur, sykling og padling.
Vi legger gjerne inn noen morsomme tilleggsutfordringer som må løses gruppevis underveis!

Egner seg for grupper på minimum 10 personer.

 

truger hafjell min


Trugetur

Trugetur egner seg godt som aktivitet for grupper som ønsker en aktivitet med lavt tempo som kan passe for alle. Trugene festes og strammes utenpå dine sko. En trugetur til Hafjelltoppen i finvær er en opplevelse vi unner vår gjester! En trugetur til vår gapahuk med påfølgende matservering eller en kopp varmende drikke er også en hygglig gruppeaktivitet.

Turene kan være både med og uten guide. Egnet for grupper på 2 -25 personer


Gapahuken

Gapahuken brukes både sommer og vinter og tilbyr en perfekt ramme for en hyggelig samling. Vinterstid er det særlig stemningsfullt å ta turen i skumringen på truger. Vi har skjenkebevilning i gapahuken og kan tilby spekemat, lunsjservering eller full 3-retters middag. Skinnfeller, mat, bål og noe godt i koppen- alt ligger til rette for en koselig stund ute i naturen!

 

jakt hafjell min


Jegerens rike

Få et unikt innblikk i jegerens verden!
Her blir dere kjent med prossesen før kjøttet havner på bordet og får blant annet lære om hvilke deler av dyret som som brukes til hva. Her blir det også en trugetur ned til gapahuken vår. Her får dere smaksprøver, mulighet for noe godt i koppen og øve dere på ulike lyder som brukes for å lokke på dyr.

Dette er en uformell aktivitet med spennende lærdom, smaksprøver og ikke minst- god stemning rundt bålet!

Egner seg for grupper mellom 6-15 personer. 


 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vårt område byr på mange flotte fotturer. I Øyerfjellets vennlige villmark unngår du å gå i kø og du får en bit av fjellet for deg selv. Og det beste av alt; du trenger ikke gå lengre enn rett utenfor døra!

Booking

Åpningstider servering

Kafé

Alle dager 11.00 - 16.00

Restaurant 

Mandag - torsdag 18.00 - 20.00 

Meny uke 43 

Fredag og lørdag 18.00 - 21.00 

Meny helg

Søndag stengt

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling. Kontakt oss for info.