fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Våre konferanse- og møtelokaler

Pellestova Hotell Hafjell har møterom i flere ulike størrelser. Vi har møterom godt egnet som styrerom og grupperom. Vi har også  et større konferanserom som kan ta opptil 100 personer i kino oppsett.

Møterom

Kino

Klasserom

U-bord

Styrebord

Pellesalen

120

80

34

32

200

Birken

0

0

0

15

20

Fjellreven

30

24

20

16

40

Villreinen 0 0 0 12 23

 

Villreinen

Villreinen er et lunt og koselig møterom med moderne innredning og høy komfort. Villreinen er møblert med et romslig styrebord i heltre med plass til inntil 12 personer. I tillegg er det lite rundt samtalebord med 4 stoler.

I tilknytning til Villreinen ligger møterommet Rypa, som kan brukes som et ekstra rom dersom man ønsker å dele opp i gruppearbeid i løpet av dagen. Rypa har sitteplasser til 8 personer.

Birken

Birken er utstyrt med et solid langbord og gode stoler, og har plass til inntil 14 personer. Vegger av trepanel og utsikt mot Reinsvatnet, gjør dette til et lunt og hyggelig møterom.

 

Fjellreven

Fjellreven er vårt nest største møterom og kan rigges til ulike oppsett.

Standard oppsett er styrebord som har plass til inntil 22 personer. I kinooppsett kan Fjellreven huse inntil 30 personer. Fjellreven har utsikt mot terrenget og er innredet med bilder fra Pellestid noe som gjør Fjellreven til et hyggelig møtelokale.

 

Pellesalen

Pellesalen er vår storsal og vårt allbruksrom. Pellesalen huser utstillinger og selskap i tillegg til konferanser.

Pellesalen kan rigges etter ditt behov og har plass til inntil 100 personer i kino-oppsett. Pellesalen ligger i hotellets 2.etasje og har vinduer på alle kanter, som gjør at man får masse naturlig lys og har utsikt mot fjellet.

Vi tilbyr helpensjon konferansepakker og dagpakker. Ta kontakt, og vi skreddersyr et tilbud for ditt behov for  konferanse, kurslokaler eller møterom. Projektor/TV og flip-over tilgjengelig. Ring oss gjerne, eller send en forespørsel.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vintereventyr

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Booking

Aktuelt

Åpningstider:

Kafé 

Mandag - Søndag 11:00 - 16:00


Restaurant

Mandag - Torsdag 18:00 - 20:00

Fredag og Lørdag 18:00 - 21:30 

Søndag Lukket

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.