fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Fotturer fra Pellstova

fottur hafjell pellestova min


Hafjelltoppen

En tur til Hafjelltoppen er perfekt for de som skal på tur med småbarn eller ønsker seg en kort fjelltur. Pellestova ligger like nedenfor Hafjelltoppen og det tar ca 30 min å gå opp til utsiktspunktet.

Stien er 2 km lang og starter like utenfor innkjørselen til hotellet. Er du her på en klarværsdag kan du se over til OL- ikonet Fakkelmannen og mot Skeikampen, Jotunheimen og Rondane.


kart nevelfjell min


Nevelfjell

På turen ned fra Hafjelltoppen er det mulig å ta stien ned mot den store parkeringen og fortsette turen over Slåseterfjell og opp til Nevelfjell, dersom man ønsker en lengre runde.

Nevelfjell er en populær tur for familier og er perfekt for de som ønsker seg en topptur som ikke tar for lang tid. Turen fra Pellestova og opp til Nevel er ca 3,5 km lang og tar i underkant av 1 time. Det er to stier opp til Nevelfjell; den ene starter ved Pellestova og den andre starter ved den store parkeringen ved Ilsetra. Den sistnevnte går da over Slåseterfjell.
Dersom du ønsker å gå en runde, kan man ta turen over Slåseterfjell på vei opp eller ned, for å unngå å samme vei tilbake. Rundturen tar ca 2 timer uten pause.
https://www.ut.no/tur/2.4806/ 


7 fjells 5 fjells 3 fjellstur min


7-fjells-/5-fjells-/3-fjellstur

Hvert år arrangerer DNT 7-fjellstur fra Pellestova, men dette er også en tur man fint kan gå på egen hånd. 7-fjellsturen er en flott lengre runde på ca 27 km. Turen beregnes til å ta ca. 7-8 timer. Dette er en flott runde som tar deg med over alle toppene i nærområdet til Pellestova. Ønsker du en kortere runde kan både 5-fjells og 3-fjellsturen anbefales.

For turbeskrivelser av disse rundene se:
https://lillehammer.dnt.no/turbeskrivelse-7-fjellsturen-lillehammer-2016/ 

 

kart pellestova reinsfjell kriksfjell hitfjell pellestova min


Pellestova-Reinsfjell- Kriksfjell- Hitfjell-Pellestova

Runden er ca 16 km lang og er perfekt for de som ønsker ta for seg flere topper på samme tur, uten å gå så langt som 7-fjellsturen.
Denne runden tar ca. 4- 5 timer og tar deg til fine utsiktspunkt på Reinsfjellet, Kriksfjell og over vakre Hitfjell, før stien går over ryggen på Reinsfjell og tilbake til Pellestova

https://www.ut.no/tur/2.5216/ 


 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Man-tors

Kafé 11-16

Restaurant 18-20 Meny uke 4

Fredager 

Kafé 11-16

Pellekroa 16-21

Restaurant 18-21.30  

Lørdager

Kafé 11-16

Peisestova 12-17

Pellekroa 12-21

Restaurant 18-21.30 

Søndager

Kafé stengt

Peisestova 11-16

Pellekroa 12-16

Restaurant stengt

* Åpningstider kan endres ved selskaper eller arrangement