fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Fotturer fra Pellstova

fottur hafjell pellestova min


Hafjelltoppen

En tur til Hafjelltoppen er perfekt for de som skal på tur med småbarn eller ønsker seg en kort fjelltur. Pellestova ligger like nedenfor Hafjelltoppen og det tar ca 30 min å gå opp til utsiktspunktet.

Stien er 2 km lang og starter like utenfor innkjørselen til hotellet. Er du her på en klarværsdag kan du se over til OL- ikonet Fakkelmannen og mot Skeikampen, Jotunheimen og Rondane.


kart nevelfjell min


Nevelfjell

På turen ned fra Hafjelltoppen er det mulig å ta stien ned mot den store parkeringen og fortsette turen over Slåseterfjell og opp til Nevelfjell, dersom man ønsker en lengre runde.

Nevelfjell er en populær tur for familier og er perfekt for de som ønsker seg en topptur som ikke tar for lang tid. Turen fra Pellestova og opp til Nevel er ca 3,5 km lang og tar i underkant av 1 time. Det er to stier opp til Nevelfjell; den ene starter ved Pellestova og den andre starter ved den store parkeringen ved Ilsetra. Den sistnevnte går da over Slåseterfjell.
Dersom du ønsker å gå en runde, kan man ta turen over Slåseterfjell på vei opp eller ned, for å unngå å samme vei tilbake. Rundturen tar ca 2 timer uten pause.
https://www.ut.no/tur/2.4806/ 


7 fjells 5 fjells 3 fjellstur min


7-fjells-/5-fjells-/3-fjellstur

Hvert år arrangerer DNT 7-fjellstur fra Pellestova, men dette er også en tur man fint kan gå på egen hånd. 7-fjellsturen er en flott lengre runde på ca 27 km. Turen beregnes til å ta ca. 7-8 timer. Dette er en flott runde som tar deg med over alle toppene i nærområdet til Pellestova. Ønsker du en kortere runde kan både 5-fjells og 3-fjellsturen anbefales.

For turbeskrivelser av disse rundene se:
https://lillehammer.dnt.no/turbeskrivelse-7-fjellsturen-lillehammer-2016/ 

 

kart pellestova reinsfjell kriksfjell hitfjell pellestova min


Pellestova-Reinsfjell- Kriksfjell- Hitfjell-Pellestova

Runden er ca 16 km lang og er perfekt for de som ønsker ta for seg flere topper på samme tur, uten å gå så langt som 7-fjellsturen.
Denne runden tar ca. 4- 5 timer og tar deg til fine utsiktspunkt på Reinsfjellet, Kriksfjell og over vakre Hitfjell, før stien går over ryggen på Reinsfjell og tilbake til Pellestova

https://www.ut.no/tur/2.5216/ 


 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus.

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

Vårt område byr på mange flotte fotturer. I Øyerfjellets vennlige villmark unngår du å gå i kø og du får en bit av fjellet for deg selv. Og det beste av alt; du trenger ikke gå lengre enn rett utenfor døra!

Booking

Åpningstider servering uke 46

Kafé

Alle dager 11.00 - 16.00

Restaurant 

Mandag - torsdag 18.00 - 20.00

Meny uke 47

Fredag & lørdag 18.00 - 21.00 

Meny helg

Søndag stengt

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling. Kontakt oss for info.