fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Aktiviteter sommer

 

Hafjell - sykkel


Sykkel

Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Området vårt byr på massevis av fine sykkelturer på koselige fjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Vi har terrengsykler til utleie:

Voksen kr 195  

Barn     kr 120 

 

Hafjell Bike Park aapen i 2015 ordinary 1200


Hafjell Bikepark - Hafjell Alpinsenter

Pellestova Hotell Hafjell ligger på Hafjelltoppen. Hafjell er Norges råeste destinasjon på aktiviteter og mange av de starter med en gondoltur fra bunnstasjon. Gondolen tar deg 586 høydemeter på 10 minutter. 

Les mer om bikeparken på Hafjell Bikepark sine nettsider: https://www.hafjell.no/

 


fottur hafjell pellestova min


Fotturer fra Pellestova

Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten.

Anbefalte fotturer

 

 

Pellestova Hotell Hafjell, sommer


Jakt og fiske

Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten.

Øyerfjellet har også et godt tilbud for de som vil prøve fiskelykken eller jakte på småvilt. Fiskekort får du kjøpt hos oss

 

Hunderfossen Familiepark - slott


Hunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner. Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema. Fra Pellestova tar det kun 25 min å kjøre til Hunderfossen Familiepark 


Maihaugen Torbjørn Olsen GD


Maihaugen

Hele sommeren er det full fart på Maihaugen med mange morsomme aktiviteter for barn. Blant annet vandreteater, skattejakt og fiske. Maihaugen ligger ved Lillehammer sentrum og er en 30 minutters kjøretur fra Pellestova.

Se hjemmesiden til Maihaugen for mer detaljert informasjon.

 

Nevefjell Mesna1


Mesna Islandshest Senter

Nå har du muligheten å oppleve fjellet fra hestryggen. "Pellerittet" går over
lettridde fjell og innebærer litt luksus på kvelstid. Turen går fra Mesna over deler av Ringsakerfjellet til Pellestova, hvor det kan nytes deilig mat, et glass vin foran peisen og en god natts søvn i gode senger. Påmelding på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på deres hjemmeside.  Den olympiske bob- og akebane 

Den Olympiske bob og akebanen er åpen for turistkjøring. Ønsker du litt fart og spenning kan en tur i bobbanen anbefales! Hjulboben kjører i ca 100 km/t!  Aldersgrense 12 år u/foresatte og 10år m/foresatte. Fra oss tar det ca 25 min å kjøre til bob- og akebanen.

 

Visit Lillehammer

 


Restauranter og aktiviteter i Lillehammer

Ønsker du å utforske andre steder i Lillehammer-regionen? På nettsiden til Visit Lillehammer finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i området. Her finner du blant annet informasjon om museumer, aktiviteter og spisesteder.                                                     

 

 lillehammer kunstmuseum                                                                  


Lillehammer Kunstmuseum

Lillehammer Kunstmuseum har en av landets flotteste kunstsamlinger bestående av ca 1400 arbeider fra 1800-tallet og frem til i dag. Du kan se originale verk av bl.a. J.C. Dahl, Gude, Munch, Taulow og ledende samtidskunstnere. Den særpregede museumsbygningen er tegnet av Snøhetta arkitekter. Det tar ca 25 min å kjøre til: Lillehammer Kunstmuseum

 


pellestova hotell hafjell min


Våre aktiviteter

Pellestova Hotell Hafjell har flere aktiviteter som er fine for grupper. Klikk på linken for å lese mere om vinsmaking, gapahuken, 5-kamp og ikke minst flåteturene på Lågen.

Våre aktiviteter

 


 

 

 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Man-tors

Kafé 11-16

Restaurant 18-20 Meny uke 9

Fredag

Kafé 11-16

Pellekroa 16-21

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Lørdag 

Kafé 11-16

Pellekroa 12-21 (Lørdag 29.02 og 07.03 kl. 12-16)

Peisestova 12-17

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Søndag

Kafé stengt

Pellekroa 12-16

Peisestova 12-17

Restaurant 18-20 (3-retters meny)