fbpx

Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Aktiviteter vinter

langrenn hafjell 900x600 min


Langrenn

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper, som bla går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Pellestova Hotell huser løypemaskinene og det er derfor alltid nypreparerte løyper hos oss.

For løypestatus se Skisporet.no

truger hafjell min


Trugetur

Truger er en fantastisk fin måte å ta seg rundt utenfor allfarvei og gir en fantastisk frihetsfølelse! Perfekt for de som ikke går på ski eller for de som ønsker å gi skiene en pause.

Vi har truger til utleie til kr 195,- per par inkl staver.

isfiske hafjell min


Isfiske

Ukstjønn ligger ca. 15 min gange fra hotellet og er et av flere vann hvor man kan prøve fiskelykken vinterstid. Hornsjøen er et annet lett tilgjengelige vann, hvor det er tillatt med isfiske. Hornsjøen har både abbor- og ørretbestand.

 

Hafjell Alpinsenter


Hafjell Alpint

Hafjell Alpintsenter er et av de tre største alpinsentrene i Norge og har bakker for alle nivåer.


Fra Pellestova tar det ca 4 min å kjøre til Gaiastova, hvor du får kjøpt heiskort og kan ta deg rett inn i bakkene til Hafjell Alpintsenter.
Les mer om kortpriser og åpningstider på Hafjell.

 

bob


Olympiaparken bob og akebane

Har du lyst på en aktivitet med fart og spenning, så kan vi anbefale en tur til den Olympiske bob og akebanen. Her kan man velge mellom å kjøre bobraft som går i 80km/t eller taxibob som går i ca 120km/t. Det tar ca 15 min å kjøre til: Lillehammer Olympiapark

hunderfossen vinterparkskatedralen 900x600 min


Hunderfossen Vinterpark

Hunderfossen Vinterpark er virkelig noe for seg selv og byr på eventyrlig magi i vinterland. Her kan man besøke iskatedral, snøhotell og isbar. Det er også mange aktiviteter for både små og store. Hunderfossen Vinterpark ligger ca. 15 minutter unna i bil.

Hunderfossen Vinterpark holder åpent følgende datoer i vinter: 8-9/2, 15-16/2, 19-23/2 , 27/2-3/3 fra kl 18.00-20.30.

 

OL museumet Foto: Ian Brodie


Norges Olympiske Museum

Norges Olympiske Museum ligger på Maihaugen og tar deg gjennom OL-historien fra grekernes tid til moderne olympiske leker. Ved bruk interaktive installasjoner inviteres du med tilbake til olympiske øyeblikk og historier knyttet til ulike gjenstander. Se https://ol.museum.no/ for nærmere info.

Det tar ca 25 minutter å kjøre til Maihaugen og Norges Olympiske Museum.

 

For tips om flere aktiviteter og aktuelle events i Lillehammer-området sjekk ut
www.lillehammer.com 

 

Visit Lillehammer

 


Restauranter og aktiviteter i Lillehammer

Ønsker du å utforske andre steder i Lillehammer-regionen? På nettsiden til Visit Lillehammer finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i området. Her finner du blant annet informasjon om museumer, aktiviteter og spisesteder.                                                     

 


pellestova hotell hafjell min


Våre aktiviteter

Pellestova har flere aktiviteter som er fine for grupper. Klikk på linken for å lese mere om trugeturer, gapahuken vår, vinsmaking m.m.

Våre aktiviteter

 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00

post@pellestova.no

 

Online booking

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på langrenn. Løypene starter like utenfor døren til hotellet og løypenettet er tilknyttet 300 km preparerte løyper. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen.

Langrennsløyper du ikke finner maken til

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer.
Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

Ved å legge en konferanse til Hafjell og Pellestova Hotell kan du enkelt kombinere «business and pleasure». Med naturen like utenfor døren kan du spenne på deg skia i en pause, eller sykle en tur på fjellveiene.

Ute etter gruppeaktivitet i Hafjell? Skal du arrangere teambuilding, slektstreff, konferanse, jentetur, kick-off- eller andre samlinger? Vi på Pellestova Hotell tilbyr aktiviteter for bedrifter og grupper!

Klikk her for å se noe av det vi har å by på

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

Booking

Åpningstider servering

Man-tors

Kafé 11-16

Restaurant 18-20 Meny uke 9

Fredag

Kafé 11-16

Pellekroa 16-21

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Lørdag 

Kafé 11-16

Pellekroa 12-21 (Lørdag 29.02 og 07.03 kl. 12-16)

Peisestova 12-17

Restaurant 18-21.30 Meny helg

Søndag

Kafé stengt

Pellekroa 12-16

Peisestova 12-17

Restaurant 18-20 (3-retters meny)