Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Pakker

Julen og nyttår på Pellestova Hotell

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på ski. Rett utenfor døra ligger Øyerfjellet med 600 km nypreparerte løyper. Pellestova ligger på Hafjelltoppen. Det tar kun 4 min å kjøre til Gaiastova som ligger i øvre del av Hafjell Alpinsenter.

Påske på Pellstova Hotell


Når vårsolen skinner og fjellet viser seg fra sin beste side, så har påsken kommet til Pellestova. Nypreparerte langrennsløyper og Hafjell Alpinsenter ligger i umiddelbar nærhet.

Påsketilbud
Påskeweekend i Fjell-suite (inneholder 2 soverom, stue og bad med badstue. Inntil 5 sengeplasser.) 5.700,- kr

Sommer på Pellestova Hotell

Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Vi kan tilby massevis av fine sykkelturer på koselige fjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Hos oss kan du også leie sykler som tilfredstiller alle ønsker og behov. Til Hunderfossen Familiepark tar det kun 10 min med bil.

Høst på Pellestova Hotell


 Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten. Vi har lagt opp fine turforslag som passer alle ønsker og nivå. Øyerfjellet har også et godt tilbud for de som vil prøve fiskelykken eller jakte på småvilt.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00
Fax: 61 27 45 01

post@pellestova.no

 

Online booking

Hotell

hotell hafjell

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus. 

 

Aktiviteter på Pellestova

truger 5Vårt aktivitetsprogram er klart. Rett utenfor døra leverer vi opplevelser du ikke glemmer. Bli med inn i den eventyrlige naturen, se områder du ellers ikke hadde funnet, og lek deg igjennom oppgaver og konkurranser.

Restaurant

Pellestova Hotell Hafjell - Restaurant

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

 

Gapahuk

gapa3

Sjekk den nye gapahuken! Noe av det hyggeligste vi gjør, er å ta med oss gjestene ut i naturen. Den flotte Gapahuken som stod ferdig rett før snøen falt, er et fantastisk turmål, og kan brukes både sommer og vinter.

Langrenn

Crosscountry Esben Haakenstad

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

 

Vinkjeller i verdensklasse

Pellestova445 459

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdgie og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

 

Booking

Aktuelt

Åpningstider:

Kafé 

Mandag - Fredag 11:00 - 16:00

Lørdag - 11.00 - 14.30 


Restaurant

Mandag - Torsdag 18:00 - 20:00

Fredag og Lørdag - lukket grunnet privat arrangement 

Søndag lukket

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.