Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Pakker

Julen og nyttår på Pellestova Hotell

Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på ski. Rett utenfor døra ligger Øyerfjellet med 600 km nypreparerte løyper. Pellestova ligger på Hafjelltoppen. Det tar kun 4 min å kjøre til Gaiastova som ligger i øvre del av Hafjell Alpinsenter.

Påske på Pellstova Hotell


Når vårsolen skinner og fjellet viser seg fra sin beste side, så har påsken kommet til Pellestova. Nypreparerte langrennsløyper og Hafjell Alpinsenter ligger i umiddelbar nærhet.

Påsketilbud
Påskeweekend i Fjell-suite (inneholder 2 soverom, stue og bad med badstue. Inntil 5 sengeplasser.) 5.700,- kr

Sommer på Pellestova Hotell

Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Vi kan tilby massevis av fine sykkelturer på koselige fjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Hos oss kan du også leie sykler som tilfredstiller alle ønsker og behov. Til Hunderfossen Familiepark tar det kun 10 min med bil.

Høst på Pellestova Hotell


 Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten. Vi har lagt opp fine turforslag som passer alle ønsker og nivå. Øyerfjellet har også et godt tilbud for de som vil prøve fiskelykken eller jakte på småvilt.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00
Fax: 61 27 45 01

post@pellestova.no

 

Online booking

Hotell

Pellestova host 15

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus.

Restaurant

Pellestova Hotell Hafjell - Restaurant

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

7-FJELLSTUREN LILLEHAMMER 2017

DNT Lillehammer planlegger ny 7-fjellstur lørdag 9. september 2017 i Lillehammer- og Øyerfjellet. Ønsker du en kortere tur, kan du velge mellom 5-fjells eller 3-fjellstur. Arrangementet er gratis. 

Sett av datoen!  Start fra Pellestova mellom kl 9 og 11. 

Booking

Aktuelt

Åpningstider:*

Kafe

Hverdager 11:00 - 16:00
Lørdag       11:00 - 16:00
Søndag      11:00 - 16:00

Peisestova

Ikke betjent

Restaurant
Hverdager 18:00 - 20:00
Lørdag       18:00 - 21:30
Søndag       Lukket

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.