Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

 

Aktiviteter sommer

 

Hafjell - sykkel

Sykkel
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Området vårt byr på massevis av fine sykkelturer på koselige fjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Vi har terrengsykler til utleie:

Voksen kr 195  

Barn     kr 120 

 

 

Hafjell Bike Park aapen i 2015 ordinary 1200Hafjell Bikepark - Hafjell Alpinsenter
Pellestova Hotell Hafjell ligger på Hafjelltoppen. Hafjell er Norges råeste destinasjon på aktiviteter og mange av de starter med en gondoltur fra bunnstasjon. Gondolen tar deg 586 høydemeter på 10 minutter. 

Bikeparken holder åpent fra kl 10.00-17.00 fredag, lørdag og søndag tom. 19.august.                      Deretter lørdag og søndag tom. 30. september.

Les mer om bikeparken på Hafjell Bikepark sine nettsider: https://www.hafjell.no/

 

Pellestova Hotell Hafjell, sommerFotturer og fiske
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten.

Øyerfjellet har også et godt tilbud for de som vil prøve fiskelykken eller jakte på småvilt. Fiskekort får du kjøpt hos oss

 

 

 

Hunderfossen Familiepark - slottHunderfossen Familiepark
Hunderfossen Familiepark er en av Norges største turistattraksjoner. Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema. Fra Pellestova tar det kun 25 min å kjøre til Hunderfossen Familiepark 

I høstferien er parken åpen fra 11.00-16.00 lørdag 29.9, tirsdag 2.10 og torsdag 04.10 - søndag 07.10.

   

Maihaugen Torbjørn Olsen GDMaihaugen
Hele sommeren er det full fart på Maihaugen med mange morsomme aktiviteter for barn. Blant annet vandreteater, skattejakt og fiske. Maihaugen ligger ved Lillehammer sentrum og er en 30 minutters kjøretur fra Pellestova.

Se hjemmesiden til Maihaugen for mer detaljert informasjon.

 

 

 

Nevefjell Mesna1Mesna Islandshest Senter
Nå har du muligheten å oppleve fjellet fra hestryggen. "Pellerittet" går over
lettridde fjell og innebærer litt luksus på kvelstid. Turen går fra Mesna over deler av Ringsakerfjellet til Pellestova, hvor det kan nytes deilig mat, et glass vin foran peisen og en god natts søvn i gode senger. Påmelding på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på deres hjemmeside.  

 

 

 

 Den olympiske bob- og akebane                                     Den Olympiske bob og akebanen er åpen for turistkjøring. Ønsker du litt fart og spenning kan en tur i bobbanen anbefales! Hjulboben kjører i ca 100 km/t! I juli holder bobbanen åpent kl 10.00 -17.00. Aldersgrense 12 år u/foresatte og 10år m/foresatte. Fra oss tar det ca 25 min å kjøre til bob- og akebanen.

 

 

 

  

Visit Lillehammer

 Restauranter og aktiviteter i Lillehammer
 Ønsker du å utforske andre steder i Lillehammer-regionen? På nettsiden til Visit Lillehammer finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i området. Her finner du blant annet informasjon om                                                                                          museumer, aktiviteter og spisesteder.                                                     

 

 

shoppingShopping
I Lillehammers koselige handlegate finnes det en mengde spennende butikker og kaféer. Perfekt for deg som vil kombinere fjelltur med en rusletur i byen. Det tar ca 25 min å kjøre til  Lillehammer Sentrum 

                                                                   

lillehammer kunstmuseumLillehammer Kunstmuseum
Lillehammer Kunstmuseum har en av landets flotteste kunstsamlinger bestående av ca 1400 arbeider fra 1800-tallet og frem til i dag. Du kan se originale verk av bl.a. J.C. Dahl, Gude, Munch, Taulow og ledende samtidskunstnere. Den særpregede museumsbygningen er tegnet av Snøhetta arkitekter. Det tar ca 25 min å kjøre til: Lillehammer Kunstmuseum

 

 

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00
Fax: 61 27 45 01

post@pellestova.no

 

Online booking

Hotell

hotell hafjell

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus. 

 

Vinkjeller i verdensklasse

vinkjeller

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

 

Restaurant

Pellestova Hotell Hafjell - Restaurant

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

 

Gapahuken
Gapahuk på Pellestova Hotell Hafjell

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Høst i fjellet

2011 08 30 12.13.21

Pellestova Hotell Hafjell og området rundt byr på et innbydende terreng med mulighet for flotte turer til fots og på sykkel. Stiene starter like utenfor døren til hotellet. Hafjell kan også by på mere utfordrende sykkelopplevelser.

 

Aktiviteter

Hafjell Bike Park aapen i 2015 ordinary 1200

Hafjell er mer enn bare ski! Vårt område byr på en mengde muligheter, sommer og vinter!

Booking

Aktuelt

Åpningstider:

Kafé 

Mandag - Søndag 11:00 - 16:00


Restaurant

Mandag - Torsdag 18:00 - 20:00

Fredag og Lørdag 18:00 - 21:30 

Søndag Lukket

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.