Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

 

Aktiviteter sommer

Hafjell Bike Park aapen i 2015 ordinary 1200Hafjell Bikepark - Hafjell Alpinsenter
Pellestova Hotell Hafjell ligger på Hafjelltoppen. Hafjell er Norges råeste destinasjon på aktivteter og mange av de starter med en gondoltur fra bunnstasjon. Gondolen tar deg 586 høydemeter på 10 minutter. Les mer på Hafjell.

Torsdag- Søndag kl.10.00- kl.17.00 frem til 30.august

 

 

 


 

Nevefjell Mesna1Mesna Islandshest Senter
Oppevelser fra hestryggen. Nå har du muligheten å oppleve fjellet fra hestryggen. Ny tur for i år er "Pellerittet"
lettridd fjell og litt luksus på kvelstid. Turen går fra Mesna over deler av Ringsakerfjellet til Pellestova, hvor det 
nytes deilig mat, et glass vin forran peisen og gode senger. Påmelding på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. eller på deres 
hjemmeside.  

 

 

Hafjell - sykkelSykkel
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet ligger i "Birken-land". Vi kan tilby massevis av fine sykkelturer på koselige fjellveier og tilrettelagte sykkelstier i terrenget. Hos oss kan du også leie sykler som tilfredstiller alle ønsker og behov. Les mer om sykelutleie her.

 

  

 

barnSpillrom/barnerom
Pellestova Hotell Hafjell har et eget spill- og lekerom. Her kan barn i alle aldre kose seg med airhockey, brettspill og andre aktiviter.

 

 

 

  

Pellestova Hotell Hafjell, sommerJakt og fiske
Pellestova Hotell Hafjell og Øyerfjellet er perfekt for de som ønsker å nyte fjellet til fots. Øyerfjellet har en vennlig villmark og er stor nok til at du kan nyte stillheten. Vi har lagt opp fine turforslag som passer alle ønsker og nivå. Øyerfjellet har også et godt tilbud for de som vil prøve fiskelykken eller jakte på småvilt. Fiskekort får du kjøpt her
Web 9442 goraftingGoRafting i Sjoa
Ønsker du noen gode, spennende og trivelige dager sammen med barna? Rafting er midt i blinken- og GoRafting sørger for at dette skjer i trygge rammer. Go rafting har alt fra Familierafting, elvebrett, juving m.m. Les mer om det her.  
bobHjulBob
Har du lyst på fart og spenning så er den Olympiske bob og akebanen åpen for turistkjøring. Hjelm og nyrebelte utleveres av personalet i banen. Bobrafting ca 80 km/t eller isbob ca 120 km/t er blant de aktivitetene som bør prøves! Det tar kun 20 min å kjøre til: Lillehammer Olympiapark

 

 
Hunderfossen Familiepark - slottHunderfossen Familiepark

Hunderfossen Familiepark er en av norges største turistattraksjoner med over 250.000 besøkende hvert år. Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema. Det tar kun 20 min å kjøre til: Hunderfossen Familiepark 

 

 


shoppingShopping
I Lillehammers koselige handlegate finnes det en mengde spennende butikker og kaféer. Det tar ca 20 min å kjøre til: Lillehammer Sentrum 

 

Maihaugen Torbjørn Olsen GDMaihaugen
Mye mer enn gamle hus fra Gudbrandsdalen! Maihaugen. Det tar ca 30 min å kjøre til: Maihaugen

 

lillehammer kunstmuseumLillehammer Kunstmuseum
Lillehammer Kunstmuseum har en av landets flotteste kunstsamlinger bestående av ca 1400 arbeider fra 1800-tallet og frem til i dag. Du kan se originale verk av bl.a. J.C. Dahl, Gude, Munch, Taulow og ledende samtidskunstnere. Den særpregede museumsbygningen er tegnet av Snøhetta arkitekter.  Det tar ca 25 min å kjøre til: Lillehammer Kunstmuseum

 

Visit Lillehammer Restauranter og aktiviteter i Lillehammer
Hos Visit Lillehammer finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i Lillehammer. Her finner du informasjon om alt fra Olympiske anlegg til klatresenter, restauranter og museer. Det tar ca 25 min å kjøre til Lillehammer.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00
Fax: 61 27 45 01

post@pellestova.no

 

Online booking

Hotell

hotell hafjell

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus. 

 

Aktiviteter på Pellestova

truger 5Vårt aktivitetsprogram er klart. Rett utenfor døra leverer vi opplevelser du ikke glemmer. Bli med inn i den eventyrlige naturen, se områder du ellers ikke hadde funnet, og lek deg igjennom oppgaver og konkurranser.

Restaurant

Pellestova Hotell Hafjell - Restaurant

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

 

Gapahuk

gapa3

Sjekk den nye gapahuken! Noe av det hyggeligste vi gjør, er å ta med oss gjestene ut i naturen. Den flotte Gapahuken som stod ferdig rett før snøen falt, er et fantastisk turmål, og kan brukes både sommer og vinter.

Langrenn

Crosscountry Esben Haakenstad

Det nypreparerte løypenettet starter rett utenfor døren. Pellestova er det beste utgangspunktet enten du skal trene til Inga-Låmi, Birken, Marcialonga eller samle venner og familie på høyfjellet.

 

Vinkjeller i verdensklasse

Pellestova445 459

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdgie og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

 

Booking

Aktuelt

Åpningstider:

Kafé 

Mandag - Fredag 11:00 - 16:00

Lørdag - 11.00 - 14.30 


Restaurant

Mandag - Torsdag 18:00 - 20:00

Fredag og Lørdag - lukket grunnet privat arrangement 

Søndag lukket

 

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.