Pellestova Hotell -på toppen av Hafjell

Aktiviteter i Hafjell-området

SkisporLangrenn
Pellestova Hotell Hafjell er det perfekte stedet for de som elsker å gå på ski. Rett utenfor døra ligger Øyerfjellet med 600 km nypreparerte løyper. Vi tilbyr også teknikk- og smørekurs. Hotellet ligger midt i det vidstrakte løypenettet som bla går mellom Hafjell, Nordseter og Sjusjøen. Løypene starter ved parkeringsplassen til hotellet. Se løypestatus på Skisporet.no

 

Skismørning - Pellestova HafjellSmørerom
Du skal lete lenge etter et bedre smørerom enn på Pellestova Hotell Hafjell. Vi har Swix sin nyeste smørebenk med avtrekk. Absolutt ingen ting mangler, og alt ligger derfor til rette for en fin tur med super glid og godt feste. 

 

 

Pellestovahotell erlingjevnesskiskole 360 180Erling Jevnes Skiskole
Nå finner dere skiskole på Pellestova Hotell Hafjell. Erling og sin stab deler på sin kunnskap om hvordan man kommer i form på ski og ta enkle grep om skiteknikken for å få den gode skifølelsen.
Stimulere til økt skifølelse og skiglede. Læren om å ta kontroll over skiene. Les mer her

 

 

Hafjell AlpinsenterHafjell Alpinsenter
Pellestova Hotell Hafjell ligger på Hafjelltoppen. Det tar kun 4 min å kjøre til Gaiastova som ligger i øvre del av Hafjell Alpinsenter, som er et av de tre største alpinsentrene i Norge. Les mer på Hafjell.

 

 

 

 

 

 

 

 

bobBob og akebane
Har du lyst på fart og spenning så er den Olympiske bob og akebanen åpen for turistkjøring. Hjelm og nyrebelte utleveres av personalet i banen. Bobrafting ca 80 km/t eller isbob ca 120 km/t er blant de aktivitetene som bør prøves! Det tar kun 10 min å kjøre til: Lillehammer Olympiapark

 

Hunderfossen Familiepark - slottHunderfossen Familiepark
Hunderfossen Familiepark er en av norges største turistattraksjoner med over 250.000 besøkende hvert år. Parken er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema. Det tar kun 10 min å kjøre til: Hunderfossen Familiepark

 

shoppingShopping
I Lillehammers koselige handlegate finnes det en mengde spennende butikker og kaféer. Det tar ca 20 min å kjøre til: Lillehammer Sentrum

 

Maihaugen Torbjørn Olsen GDMaihaugen
Mye mer enn gamle hus fra Gudbrandsdalen! Maihaugen. Det tar ca 20 min å kjøre til: Maihaugen

 

lillehammer kunstmuseumLillehammer Kunstmuseum
Lillehammer Kunstmuseum har en av landets flotteste kunstsamlinger bestående av ca 1400 arbeider fra 1800-tallet og frem til i dag. Du kan se originale verk av bl.a. J.C. Dahl, Gude, Munch, Taulow og ledende samtidskunstnere. Den særpregede museumsbygningen er tegnet av Snøhetta arkitekter.  Det tar ca 20 min å kjøre til: Lillehammer Kunstmuseum

 

Hotell, aktiviteter og restauranter i lillehammerRestauranter og aktiviteter i Lillehammer
På siden LillehammerHotell.no så finner du en samlet oversikt over restauranter og aktiviteter i Lillehammer. Her finner du informasjon om alt fra Olympiske anlegg til klatresenter, restauranter og museer. Det tar ca 20 min å kjøre til Lillehammer.

Pellestova Hotell Hafjell

Hundersetervegen 910
2636 Øyer

Tlf: 61 27 45 00
Fax: 61 27 45 01

post@pellestova.no

 

Online booking

Hotell

hotell hafjell

Gjestene på Pellestova Hotell Hafjell skal ha det godt døgnet rundt – litt som å være hjemme. Derfor har vi lagt vår sjel i rommene, og ikke minst sengene. Vi ønsker rett og slett at våre gjester skal få oppleve litt hverdagsluksus. 

 

Vinkjeller i verdensklasse

vinkjeller

På Pellestova Hotell Hafjell finner du en av landets mest rikholdige og spennende vinkjellere. Vi har viner for alle ganer og anledninger. Våre viner kommer fra alle de store og meriterte vinprodusentene i verden.

 

Restaurant

Pellestova Hotell Hafjell - Restaurant

Vi er stolte av restauranten på Pellestova Hotell Hafjell. Vi serverer svært god mat med kortreiste råvarer. Pellestova Hotell har fjell-Norges beste vinkjeller med et stort utvalg viner av høy kvalitet fra verdens beste produsenter.

 

Gapahuken
Gapahuk på Pellestova Hotell Hafjell

Noe av det hyggeligste vi gjør er å ta med oss gjestene ut i naturen i området rundt Hafjelltoppen. Den flotte gapahuken vår er et fantastisk turmål og brukes både sommer og vinter.

Høst i fjellet

2011 08 30 12.13.21

Pellestova Hotell Hafjell og området rundt byr på et innbydende terreng med mulighet for flotte turer til fots og på sykkel. Stiene starter like utenfor døren til hotellet. Hafjell kan også by på mere utfordrende sykkelopplevelser.

 

Aktiviteter

Hafjell Bike Park aapen i 2015 ordinary 1200

Hafjell er mer enn bare ski! Vårt område byr på en mengde muligheter, sommer og vinter!

Booking

Aktuelt

Åpningstider:

Kafé 

Mandag - Søndag 11:00 - 16:00


Restaurant

Mandag - Torsdag 18:00 - 20:00

Fredag og Lørdag 18:00 - 21:30 

Søndag Lukket

 * Åpningstidene kan endres ved gruppebestilling.  Kontakt oss for info.